Corina Băcanu, influencer: De-aia vrea Orban să ne țină în casă... Dansează ca o țestoasă cu pareză

Corina Băcanu / Foto Facebook
Corina Băcanu / Foto Facebook

Corina Băcanu, una dintre persoanele cu o puternică comunitate online, a făcut un comentariu după ce a văzut că numărul infectărilor cu noul coronavirus crește.

Corina Băcanu își începe comentariul în mod ironic: ”Eu cred că Orban e fiert să stăm în case. E fiert pe ăștia care știu să danseze, că el dansează ca o țestoasă cu pareză. E fiert să nu aibă nimeni viață socială și tot ce vrea el cu aceste “lipsiri de libertăți” este să ne enerveze pe noi ca să îl amendăm la alegeri. Omul vrea să ne toace la lingurică, ăsta e scopul lui în viață. Vrea să piardă alegerile, de asta ne tot “îngrădește” pupăturile bot în bot la cluburi și la concerte. Orban nu iubește iubirea dintre oameni și vrea să îi lase țara lu’ Ciolacu. Ăsta e motivul lui, s-a săturat să guverneze și nu știe cum să facă să ne mai calce pe creierii capului”.

Apoi, a continuat: ”Partea asta de început e o ironie pentru ăia deștepții. Pentru ăia nedeștepții, o să scriu cum scriu pesediștii, cu majuscule: GUVERNUL NU E INTERESAT SĂ NE ȚINĂ ÎN CASE, GUVERNUL NU E INTERESAT SĂ ÎȘI PUNĂ ELECTORATUL ÎN CAP, GUVERNUL NU MOARE DE DRAG SĂ CONDUCĂ O ȚARĂ PE TIMP DE CRIZĂ!

Acum că mi-am spus și eu opinia și m-am liniștit, că pe subiectul ăsta am evitat să scriu ca să nu-mi pun PreaDeștepții în cap, să analizăm logic situația. 411 cazuri noi, ieri. P-astea nu le-a inventat Orban”.

”Să vă zic și eu cum cred că stă, de fapt, treaba. Părerea mea, deci. Lu’ Orban îi e frică că mor oameni în mandatul lui. A văzut Italia și Spania. Omu’ nu vrea să riște. Asta chiar i-ar îngropa cariera politică. Tot ce vrea Orban e să treacă cu bine peste kktul de pandemie, să vină alegerile și să le câștige. Ca orice politician.


Să o luăm pe parte umană acum: dacă viața a treizeci de oameni ar depinde de tine, ce ai face? Ai risca să moară sau i-ai proteja împotriva voinței lor? Uman zic. Tu ce ai face? Ce ai decide? Eu personal aș decide să îi protejez, chiar dacă m-ar urî”, a mai scris Corina Băcanu.

Mai zic unii că Peneleuuu se folosește de starea de alertă ca să mai fure. Foarte bine, vor ajunge lângă domnul Dragnea, cel mai puternic om politic al României 2016-2019. Nimeni nu e invincibil. Și dacă e adevărat, Orban and comp vor asambla Dacii la Rahova în capoțel și cu prosopelul pentru rulmenți, daravele și șurupuri alături.

”Tot ce vreau cu statusul ăsta e să urmăm calea logică. Sa nu mai luați politicieni sau conspiraționiști în brațe și să gândiți: eu ce aș fi făcut cu viețile a 18 milioane de oameni?

Cât despre coronavirus, poate e doar o gripă nenorocită. Poate scapi de ea cu un Paracetamol. Așa au zis și Italienii. Atunci de ce nu vă duceți să lingeți bara de la metrou? Că e doar o gripă”, a mai scris Corina Băcanu. Postarea integrală o găsiți pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel