Copilul care a PREZIS COVID-19, anunț TERIBIL. Se întâmplă din noiembrie: DEZASTRU. A mai fost acum 400 de ani

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Abhigya Anand, copilul geniu care a prezis pandemia de COVID-19, a făcut noi predicții. 

La 14 ani, Abhigya Anand, astrologul indian, susține, într-un nou videoclip, că după pandemie omenirea se va confrunta cu un nou dezastru. 

Acesta vorbește de un posibil război, dar și despre probleme economice la nivel mondial și susține că toate acestea vor începe din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru, au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand, în ultimul videoclip realizat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel