Copil suspect de coronavirus, în Teleorman. A fost transportat la spital

Un copil de zece ani din județul Teleorman este suspect de coronavirus.  

Tatăl copilului s-a întors dintr-o zonă de focar din Italia. A tranzitat de la vama Nădlac până în Teleorman țara, a ajuns acasă, iar copilul a ajuns la Spitalul Judeţean Alexandria cu febră 39. În acest moment se fac testele pentru a vedea exact dacă există această infecţie cu coronavirus.

"Tatăl copilului are 41 de ani şi s-a întors în ţară marţi seara, pe 25 februarie, dintr-o zonă atacată de acest virus, din Lombardia. A intrat în ţară prin vama Nădlac. Acolo a completat acea declaraţie care a plecat mai departe la Direcţia de Sănătate Teleorman. Un doctor i-a spus să meargă liniştit acasă. I-a spus că începând de a doua zi îl va suna de trei ori pe zi să îi spună ce temperatură are.

"I-am spus că trebuie să respecte legile din România"

Am sunat eu la Direcţia de Sănătate şi doamna director mi-a confirmat că acest bărbat a intrat pe la vama Nădlac. Am vorbit cu el de mai multe ori, ieri, la telefon. I-am spus că trebuie să respecte legile din România şi să stea la domiciliu în carantină 14 zile. Am aflat că acest bărbat a venit din Italia dintr-o zonă de focar, la primărie, dintr-o discuţie cu doamna inspector de la Asistenţă Socială care a vorbit cu secretara de la şcoală. A aflat despre copil că nu mai este primit la şcoală pentru că a venit tatăl din zona Lombardia", a declarat Cătălin Pietreanu, primarul din Blejeşti, Teleorman, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel