Copil, lovit de o mașină de poliție, pe trecerea de pietoni

Mașină de Poliție
Mașină de Poliție

Un copil a fost a fost a acroşat de o maşină de poliţie în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, minorul în vârstă de 7 ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, în fugă, iar poliţistul aflat la volanul maşinii a frânat, însă nu a putut evita impactul.

"Prin apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că în oraşul Negreşti a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Negreşti. Colegul aflat la volanul maşinii de plasa la Vaslui, la sediul IPJ, iar în zona centrală a oraşului a acroşat un minor în vârstă de 7 ani, despre care a declarat că s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar în fugă. A afirmat că a frânat, la locul producerii evenimentului existând urme de frânare, dar nu a putut evita impactul. Imediat după producerea incidentului, copilul a fugit, fiind probabil speriat. Poliţistul a alergat după el, l-a găsit, iar minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Copilul era conştient, prezenta câteva escoriaţii la genunchi", au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel