Copil de un an și două luni, suspect de Coronavirus, dus cu IZOLETA la spital

Un copil în vârstă de doar un an şi două luni din Galaţi este suspect de coronavirus. Acesta a fost adus cu izoleta la spitalul de Boli Infecţioase. 

Potrivit reprezentanţilor spitalului, copilul era în izolare la domiciliu, alături de familia sa, după ce tatăl lui a revenit din Italia pe data de 23 februarie. Medicii l-au preluat, l-au consultat şi i-au prelevat probe pentru testarea pentru coronavirus.

"Am preluat un pacient, de un an şi două luni, din Pechea, intrat în contact cu tatăl, care se află în a opta sau a noua zi de izolare după ce a tranzitat Italia şi a revenit acasă pe 23 februarie. Sunt cinci membri ai familiei, niciunul nu prezintă simptomatologie. Pacientul s-a prezentat cu rinoree apoasă, febră 39,5, dispnee şi tuse productivă. Momentan, starea pacientului este stabilă. S-au recoltat probe ce urmează a fi trimise la Bucureşti pentru investigaţii suplimentare", a declarat, miercuri, Gabriela Lupăşteanu, medic la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, pentru Agerpres.

La spitalul gălăţean au mai fost internaţi trei adulţi şi doi copii, de trei şi cinci ani, toţi testaţi negativ pentru coronavirus. În prezent, la nivelul judeţului Galaţi sunt 429 de persoane izolate la domiciliu şi patru în carantină în spaţii special amenajate de autorităţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel