Copii cu „sindrom inflamator” similar cu Covid-19. NHS a lansat o ALERTĂ

Doctorii din cadrul sistemului național de Sănătate britanic (NHS) au alertat populația despre o creștere abruptă a copiilor care au intrat la terapie intensivă cu o boală care ar putea avea legătură că coronavirusul.

Doctorii din cadrul sistemului național de Sănătate britanic (NHS) au alertat populația despre o creștere abruptă a copiilor care au intrat la terapie intensivă cu o boală care ar putea avea legătură că coronavirusul, conform Daily Mail.

Într-o alertă trimisă doctorilor, conducătorii din cadrul NHS au spus: „Există o îngrijorare tot mai mare că Covid-19 se dezvoltă la copii, în Marea Britanie. În ultimele trei săptămâni, a existat o creștere aparentă a numărului de copii de toate vârstele care erau într-o stare inflamatoare multisistemică, necesitând terapie intensivă în toată Londra și în alte regiuni ale Regatului".

Informațiile despre Covid-19 sunt iarăși date peste cap

Din ceea ce cunoaștem până acum, copiii nu sunt afectați de Covid-19. Foarte puțini tineri au murit în lume, din cauza pandemiei care a început în decembrie. Aparenta rezistență a lor la boală i-a pus la încercare pe doctori, fiindcă ei devin de obicei „super-răspânditorii" bolilor virale precum gripa.

Copiii cu noul sindrom de obicei suferă de dureri de stomac, inflamarea mușchiului cardiac și „simptome gastrointestinale", care includ vărsături și diaree.

Comparații cu TSS și boala Kawasaki

Doctorii au comparat condiția misterioasă cu un sindromul șocului toxic și cu boala Kawasaki care, combinate, cauzează inflamări interne dăunătoare, febre și probleme respiratoare – toate acestea sunt semne de carte ale Covid-19.

Cu toate acestea, unii dintre copiii care s-au prezentat cu aceste simptome nu au fost detectați pozitiv pentru coronavirus, complicând și mai mult diagnosticul și ridicând întrebări despre un alt patogen care se află în spatele acestor condiții.

Oficialii nu au oferit încă detalii despre care sunt exact simptomele, chiar dacă medicii pediatri britanici au făcut apel la claritate pentru a putea rămâne vigilenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel