Vaccinul anti-COVID, SUA. FDA avertizează: O SINGURĂ șansă. S-a TERMINAT, nu vom mai putea ieși la suprafață

Dr. Anthony Fauci, principalul sfătuitor al lui Donald Trump pe problema coronavirusului, a anunţat când ar putea fi gata primul vaccin împotriva COVID-19. 

Un vaccin "sigur şi eficient" ar putea fi gata până la finalul lunii noiembrie, anunţă Dr. Fauci, conform Daily Mail

"Întrebarea care se pune, însă, după ce avem un vaccin sigur şi eficient, sau poate mai multe vaccinuri, este cum le putem duce la oameni cât mai repede. Cantitatea de doze care fi disponibilă în luna decembrie nu va fi suficientă pentru a vaccina pe toată lumea, e clar. Unii vor trebui să mai aştepte câteva luni şi în 2021", a declarat Anthony Fauci. 

Specialistul lui Trump, contrazis de autorităţile sanitare din SUA

 

Cu toate astea, dr. Fauci este contrazis chiar de Comitetul de Siguranţă al FDA, organizaţia care ar putea aproba un astfel de vaccin în SUA. FDA a decis că nu va acorda aprobare de urgenţă pentru vaccin COVID-19 dacă nu este dovedit ca fiind sigur şi eficient în proporţie covârşitoare. 

Comitetul este îngrijorat de faptul că un vaccin autorizat în regim de urgenţă  nu ar face decât să crească sentimentul de ezitare al publicului în faţa unui astfel de tratament împotriva COVID-19, prin alimentarea percepţiei că FDA renunţă la standardele sale înalte de siguranţă. "Există o singură şansă să facem asta corect. Dacă greşim, s-a terminat, ne va lua ani să ne revenim. Există deja o problemă serioasă cu lipsa de încredere, care va deveni atât de severă când se va lua o astfel de măsură încât nu vom mai putea să ieşim la suprafaţă", a avertizat Sheldon Toubman, avocat care reprezintă consumatorii în comitetul ante-menţionat, conform Science Mag. 

VEZI ŞI Precauţioniştii, VICTORIE în faţa lui Trump. Vaccinul anti-COVID-19 NU va fi aprobat de urgenţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel