CONTROVERSĂ cu Alina Pușcaș, infectată cu coronavirus. Mircea Badea: MARE PROBLEMĂ! Imaginea face cât o mie de cuvinte

Alina Pușcaș a fost externată după patru zile de la internare. Vedeta nu a avut simptome de coronavirus, dar a trebuit să fie internată pentru că așa prevede legea în ceea ce îi privește pe asimptomatici.

Alina Pușcaș a fost externată din spital, la 16 zile de la infectarea cu noul coronavirus. Prezentatoarea TV a stat patru zile în carantină, departe de familie. În spital, ea a făcut mai multe live-uri în care transmitea că este bine. 

Mircea Badea a spus că aici este pericolul. Dacă omul de rând o vede pe Alina Pușcaș voioasă, cum face LIVE din spital, va crede că Covid-19 este o glumă, o nimica toată și practic ne putem relaxa total pentru că infecția nu te ucide. El a spus că vedeta ar fi trebuit să stea acasă, în autoizolare, din moment ce era asimptomatică, dar legile din România nu permit acest lucru.

”Alina Pușcaș nu a avut niciun simptom. Dacă nu ar fi fost Marcel Pavel, care a avut probleme grave de sănătate, nu ar fi știut că a avut coronavirus. Dacă Marcel Pavel nu avea simptome, n-ar fi aflat nici ea, și nici Andrei Ștefănescu că sunt infectați. Alina Pușcaș și-a făcut test pentru că așa a vrut. Unii se întreabă cum de i-a trecut în patru zile. Evident că nu i-a trecut în patru zile. Cât de prost să fii să crezi așa ceva?! Evident că era la finalul infecției. (...) Pentru că a ieșit pozitivă, au băgat-o la corturi. Este o pușcărie din corturi, nu spital”, a spus Mircea Badea.

Neavând simptome, Alina Pușcaș a transmis LIVE, fără probleme, de pe patul din spital. Radia, se simțea bine și vorbea cu fanii ei. Problema este următoare: ce este în mintea omului care se uită la astfel de imagini? Simplu. Va crede următorul lucru: coronavirusul nu este atât de periculos din moment ce te simți bine fiind infectat. Este extrem de periculos să gândim așa pentru că nu vom mai respecta nicio regulă și ne putem îmbolnăvi grav, ajungând chiar la deces. Mircea Badea a dat acest exemplu pentru a sublinia de ce este important ca asimptomaticii să stea acasă.

”Alina Pușcaș transmitea LIVE, nu avea nici pe dracu' în sensul de simptome. Adică era infectată cu Covid-19, dar nu avea simptome. Ea probabil a fost găsită în ziua a șaptea-a opta de infecție. Au băgat-o la pușcărie și gata. 

Ceea ce este într-adevăr periculos este să vezi pe cineva în spital divă, ca o floare, făcând LIVE. Ce înțelege un cetățean? Înțelege că nu avea nimic. Așa e, nu avea nimic, avea virusul, dar nu era bolnavă. Coronavirusul avea zero efect la ea.

Periculos este să-l vezi pe unul în spital care, de fapt, nu are nimic, și e normal să zici că e ceva dubios pentru că tu știi că, în spital, stau oamenii bolnavi. Percepția este că: hai, bă, că e un rahat de virus. E harneală. Pentru că în mod normal, Alina Pușcas nu avea ce să caute în spital. Trebuia să facă LIVE de la ea de acasă, din autoizolare. Imaginea face cât o mie de cuvinte”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel