Conspirație despre COVID-19. Chirieac: Când vine și-ți spune AȘA CEVA nu ai ce să argumentezi

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat situația actuală creată de pandemie și a vorbit despre persoanele care nu cred în existența coronavirusului.

"S-a întâmplat, uneori, ca după nişte mărturii să vină și nişte injurii la adresa celor care au mărturisit prin ce au trecut. De ce trăim asta?", l-a întrebat Mihai Gâdea pe Bogdan Chirieac, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Rezultatul a 30 de ani de lipsă de educaţie"

"Este rezultatul a 30 de ani de lipsă de educaţie, căderea sistemului de educaţie din ţara noastră. Altfel, nu îmi explic lucrul ăsta. Negaționiștii există în toată lumea. În SUA, în Franţa, în Germania... Hai că SUA, dincolo de educaţia de super-vârf, care-ți dă laureaţii premiului Nobel, nu e în multe domenii pe primul loc. Dar aveţi în Europa - Marea Britanie, Germania, Franţa - un sistem de educaţie extrem de performant. Şi acolo sunt negaționiști.

"La noi, este şi o doză de prostie pură"

La noi, însă, pe lângă negaționism, este şi o doză de prostie pură. Eu am auzit oameni cu şcoală care îmi spun: "Dumneavoastră ştiţi de ce s-a întâmplat toată chestia asta cu COVID-ul? Zice: "Când or să vină cu aşa-zisul vaccin, ne bagă CIP-ul. Şi cu CIP-ul ne vor controla”. 

Sigur, când vine unul şi îţi spun că "domnule, dumneata eşti o cămilă", nu are rost să îi explici. Să argumentez că nu sunt? Dar la modul propriu, că eşti un animal cu două cocoașe. Când vine unul şi îţi spune aşa ceva nu ai ce să argumentezi", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel