Urmărește emisiunea live


Conspirație: Cine obține profit dacă ne vaccinăm. Rafila: Ideea nu e chiar adevărată

Profesorul Alexandru Rafila a răspuns celor care cred în conspirația că vaccinurile anti-Covid-19 au fost aprobate pentru câștigul companiilor farmaceutice. 

Jurnalistul Radu Tudor a adus în discuție, ironic, duminică seară, la Antena 3, conspirația conform căreia vaccinurile anti-Covid-19 au fost aprobate pentru ca „marile companii farmaceutice să câștige miliarde și miliarde de dolari și profiturile lor sunt mai importante decât sănătatea celor care își administrează vaccinul.”

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, privind acest aspect, că „întotdeauna e mai profitabil să tratezi decât să previi. Vaccinurile previn bolile și scutesc persoanele de tratament.”

„Ideea asta că prin vaccinare se obțin mari profituri nu e chiar adevărată. Prin vaccinare se obțin anumite profituri, nu spune nimeni că trebuie să lucreze cineva în pierdere. Dar faptul că tu previi o boală în loc să tratezi, întotdeauna lucrul ăsta e mai ieftin. Dincolo de faptul că suferința și moartea sunt evitate. Cred că oricine are un minim de judecată sănătoasă nu poate să afirme așa ceva.”, a mai spus profesorul Alexandru Rafila la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel