Consiliul European: Restricțiile de călătorie, doar în mod proporțional și fără discriminare

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Potrivit unui document al Consiliului European, restricțiile de călătorie pot fi impuse doar în mod proporțional și fără discriminare.

Călătoriile neesențiale în interiorul Uniunii și din afara ei trebuie deocamdată restricționate, asta ar arăta schița de concluzie a Consiliului European extraordinar de mâine și vineri. Radio România susține că a intrat în posesia unui document care prevede că restricțiile pot fi introduse numai în mod proporțional și fără discriminare, ținând cont de situația specifică a comunităților care trăiesc de o parte și de alta a unor granițe.

În același document ar fi menționată crearea coridoarelor verzi, astfel încât să nu fie afectată circulația bunurilor și a serviciilor pe piața unică. Totodată, statele membre se angajează să susțină eforturile Comisiei Europene de a avea cât mai rapid la dispoziție materiile prime necesare, acorduri între producători pentru lanțuri de aprovizionare și îmbunătățirea și crearea de noi facilități de producție a vaccinurilor. Liderii se angajează și să faciliteze accesul la vaccinuri a țărilor aflate în vecinătatea UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel