Consilieră USR, descindere cu jandarmi la un restaurant din Timișoara. Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control. VIDEO

Captură Video Facebook
Captură Video Facebook

Ana Munteanu, consilieră USR, este acuzată că a organizat abuziv o descindere la un restaurant din Timișoara.

Consiliera ar fi intenționat să verifice dacă sunt respectate regulile impuse în pandemie, doar că a mers cu jandarmii într-un restaurant al unui hotel, loc în care mergeau doar cei cazați, lucru permis. Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, iar consiliera a filmat momentul live pe pagina sa de Facebook. Ea susținea atunci că are informații potrivit cărora în acel restaurant vin și persoane care nu stau cazate acolo. 

"Jandarmii au rămas la fața locului să aplice sancțiuni. Angajații încercau să-i convingă că totul e legal, că toți clienții sunt de fapt cazați la hotel. Ce nu știu ei e că noi știam că rezervarea a fost făcută încă de ieri, pentru patru persoane... toți timișoreni 100%.", a scris Ana Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Acțiunea consilierei a revoltat opinia publică, mai mulți oameni catalogând această descindere ca fiind abuzivă. În consecință, ministrul de Interne, Lucian Bode, a trimis Corpul de Control atât la Prefectura Timiș, cât și la Jandarmerie, dar și la Inspectoratul Județean de Poliție pentru a verifica cum a fost posibil acest lucru, relatează Antena 3. Zoltan Nemeth, prefectul de Timiș, a declarat că și el avea informația că în acel restaurant erau și persoane care nu erau cazate în hotel, motiv pentru care el însuși a sesizat Jandarmeria. Totuși, el a susținut că nu a ordonat niciun control și că totul a depins doar de consiliera USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel