EXCLUSIV  Conjuncție Venus-Marte, în Fecioară. Impact asupra relațiilor. Ce se întâmplă cu cei singuri

Sâmbătă, 24 august, are loc un aspect rar: conjuncția în semn(Fecioară) și la grad(3°) dintre Venus și Marte. Ultima dată când am avut această alăturare, s-a întâmplat acum doi ani, însă nu a fost chiar la același grad. Iar următoarea va avea loc în anul 2021, însă și atunci va fi conjuncție doar de semn.

În astrologie, Venus se ocupă cu dragostea, relațiile, frumusețea, valorile, nivelul de atractivitate, plăcerile vieții. Marte reprezintă acțiunea, pasiunea, motivația, dorința, energia, impulsivitatea, strategia, lupta. Când cei doi aștri se întâlnesc, este ca și cum am avea o îmbinare armonioasă între trup și suflet, între romantism și dorință, între un soldat și o domniță de epocă.

Doar că întâlnirea lor se petrece pe tărâmul Fecioarei, nu neapărat unul de vis, ci mai degrabă unul care cere multă puritate, implicare și ordine. Energia acestei zodii este investită în curățenie, în gestionarea resurselor, în organizare fără cusur, în căutarea perfecțiunii. Cu alte cuvinte, sentimentele și nevoile noastre trebuie puse într-un tabel. Fecioara are nevoie de siguranță și de aceea nu se va implica repede în nicio relație, doar de dragul de a fi cu cineva. Și astfel are pregătite o serie de teste pentru posibilii parteneri.

Astăzi este o zi nemaipomenită să discutați cu partenerul de viață și să căutați soluții la micile disensiuni dintre voi. Sau dacă ați greșit față de persoana iubită, vă va fi mult mai ușor să vă cereți scuze. Este posibil ca până la împăcare să vă criticați mai mult ca de obicei, dar totul este spre binele vostru. Cei care sunt singuri se pot găti ca niciodată și vor ieși în localuri deosebite. Prima senzație va fi că sunt cu nasul pe sus și prea pretențioși, dar de fapt au o timiditate izvorâtă din inocență și frică.

În afară de implicațiile acestui aspect din zona amoroasă, vom avea de-a face și cu o tendință de a corecta/ajusta stricăciunile de prin casă. Poate o piesă de mobilier, poate instalația, sau poate un nou obiect decorativ, cu mult bun gust.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel