Confruntare între șoferi și polițiștii din Marea Britanie. Transportatorii s-au îmbrâncit cu oamenii legii / VIDEO

Police
Police

Din cauza noi tulpini de coronavirus, mii de transportatori au rămași blocați în orașele de graniță din Marea Britanie. Aceștia nu au mai suportat faptul că sunt ținuți cu forța și s-au îmbrâncit cu Poliția din Dover și Kent.

Șoferii de camioane și Poliția s-au confruntat în Kent, deoarece transportatorii blocați la frontieră au fost avertizați că ar putea dura câteva zile până pot pleca. De asemenea, un bărbat a fost arestat în Dover, deoarece camioanele încă sunt blocate, în ciuda faptului că interdicția de tranzit a fost ridicată.

Poliția din Kent a declarat că un bărbat a fost arestat în urma „tulburărilor” atât la Dover, cât și la aeroportul dezafectat de la Manston. Bărbatul este reținut pentru că a obstrucționat o autostradă, potrivit forțelor de ordine.

Alți șoferi au claxonat și au strigat „vrem să mergem acasă”, în semn de protest, pentru că sunt blocați la frontieră, în ciuda redeschiderii frontierei cu Franța după ce s-a ajuns la un acord de testare pentru COVID-19. Mai multe vehicule sunt blocate în port și de-a lungul autostrăzii M20, după ce Franța și-a închis frontiera cu Marea Britanie duminică seara, în încercarea de a opri răspândirea noii tulpini de coronavirus, potrivit ITV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel