Condamnat la 6 săptămâni de închisoare pentru că nu a purtat masca de protecție

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Singapore l-a condamnat pe un britanic la șase săptămâni de închisoare pentru că nu purta mască de protecție pe față. 

Un tribunal din Singapore a condamnat miercuri un bărbat britanic la șase săptămâni de închisoare, a informat presa locală, după ce a încălcat în mod repetat protocoalele coronavirusului prin refuzul de a purta o mască de față în public, scrie CNN

Benjamin Glynn, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit vinovat de patru acuzații pe motiv că nu a purtat o mască într-un tren în mai și la o înfățișare ulterioară a instanței în iulie, precum și că a provocat un scandal public și a folosit cuvinte de amenințare pentru funcționarii publici.

Glynn a fost supus și unei evaluări psihiatrice ordonate de judecător ca urmare a conduitei și remarcilor sale în instanță.

În februarie, un tribunal din Singapore l-a condamnat pe un alt britanic la două săptămâni de închisoare după ce s-a strecurat afară din camera sa de hotel pentru a-și întâlni logodnica în timp ce el era în carantină.

Situația COVID-19 în România

În România, masca de protecție este în continuare obligatorie în spațiile publice închise, dar și în spațiile publice deschise aglomerate, cum ar fi centrele marilor orașe, piețe, etc. 

Până ieri, 18 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.088.594 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.050.600 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 541 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până ieri, de la începutul pandemiei, 34.365 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 5 august 2021 – 12 august 2021, au fost raportate 35.381.520 de cazuri în UE / SEE. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Franţa, Italia, Spania și Germania.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel