Concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro, de la Sala Palatului, reprogramat

Cristi Minculescu
Cristi Minculescu

Mai multe concerte și evenimente publice au fost amânate, reprogramate sau anulate din cauza temerilor pe fondul noului coronavirus. Autoritățile au decis interzicerea evenimentelor la care participă peste 1.000 de persoane.

Concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului pe 28 martie, a fost amânat, de asemenea, ca şi alte spectacole programate în luna martie, în contextul măsurilor luate de autorităţi, începând de duminică, pentru prevenirea răspândirii noului virus COVID-19, fiind interzise activităţile la care participă peste 1.000 de persoane, scrie Agerpres. 

"Suntem nevoiţi în acest moment să amânam Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti în data de 28 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situaţie. Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat in data de 28 aprilie 2020. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparţine organizatorilor. A fost impusâ゠prin decret, astăzi, 8 martie 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstraţi biletele intacte, ele rămân valabile", se arată într-o informare a organizatorilor publicată pe site-ul eventim.ro.

Alte evenimente amânate

Potrivit site-ului salapalatului.ro, alte spectacole din martie amânate sunt: Boney M, Gala Stelelor Baletului Rus, Muzicalul "Mamma mia", Mozart Group, Tudor Gheorghe - "Risipitorul de frumuseţi", Fuego - Simfonic, Lăutarii Bucureştiului şi invitaţii, Todes Ballet, Pink Martini.

Autorităţile au interzis, de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel