Concertul Boney M, ANULAT. Organizator: Banii NU se returnează!

Concertul trupei Boney M ce trebuia să aibă loc în această seară la București, a fost anulat din cauza coronavirusului. Iată ce spune un organizator de evenimente și ce se întâmplă cu banii de pe biletele vândute. 

"Sala Palatului are 4.000 de locuri, iar toate locurile erau vândute. Nu mai exista nimic de vreo două zile și concertul a fost reprogramat în luna septembrie. Nu avem ce să facem, ne supunem, dar ne pare atât de rău că luăm măsuri numai cu cei care plătesc impozite și taxe la zi, față de stat, iar în toate mall-urile e puhoi. Ăia în mall nu se îmbolnăvesc, într-o sală de spectacol da! Păcat! Păcat că mereu condamnăm la rău poporul nostru", a declarat Anghel Stoian, organizator de evenimente, în direct la Realitatea PLUS. 

Ce se întâmplă cu banii de pe biletele vândute

"Nu au ce să facă, cum nu au ce face nici colegii mei și nici artiștii. Artistul, dacă a căzut acum de acord când are el liber în septembrie să vină iar în România, că el banii l-a luat, iar spectacolul a fost reprogramat. Sala Palatului nu are pic de vină. În aceste condiții, s-a reprogramat în luna septembrie, cine poate să vină bine, cine nu, nu e vina organizatorului. Dacă spectatolul se oprea din cauza artistului sau a organizatorului, cu tot dragul, toți banii trebuia să-i dea înapoi, dar acum...", a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel