Concediu români după 15 mai. Medic român a răbufnit în DIRECT: Ce au făcut până acum, au muncit îngrozitor?!

Românii încep să-și programeze concediile. Emilian Ioan Imbri, managerul Spitalului "Victor Babeș", a răbufnit, în direct, la adresa lor.  

"Eu vreau să întreb domnii aceștia care și-au rezervat bilete de vacanță: Ce au făcut până acum, au stat cumva într-o muncă îngrozitoare acasă, împreună cu familia? Au muncit îngrozitor, încât să devină un dezastru faptul că nu o să poată pleca în vacanță. A fost această perioadă cumva covârșitoare în care au muncit din greu, ca să aducă un venit brut țării ăsteia? Până acum, ne-am plâns că nu putem sta cu copiii în casă, că nu-i putem educa, să ni-i apropiem și dintr-o dată simțim nevoia să evadăm, să plecăm. Nu plecăm tot cu familia? Vacanță înseamnă a trăi împreună cu familia și după ce trecem de acest moment.

Nu cred că ne putem gândi la o vacanță mai altfel decât de a sta și de a ne proteja pe noi și familia noastră. Din păcate, nu știu cum pot să fac față gândului că trebuie să dau o vacanță celor 500 de oameni care sunt, de două luni de zile, zilnic în spital. Aceea este vacanța la care mă gândesc eu, dar nu pentru mine, ci pentru ei.", a spus Imbri la Realitatea Plus.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel