EXCLUSIV  Concediu în august 2020. Rafila, despre ANUNȚUL așteptat de TOȚI românii

Profesorul Alexandru Rafila a explicat ce şanse sunt ca în luna august să fie condiţii propice, din punctul de vedere al evoluţiei epidemiei de coronavirus, pentru a putea merge în concediu la mare.

Alexandru Rafila a vorbit, la DC News, despre şansele ca românii să poată merge în concediu în luna august 2020, în contextul pandemiei de coronavirus. 

"Văzând şi făcând... nu e ceva sigur, ci mai mult o speranţă a noastră că lucrurile se vor linişti în vară în aşa măsură încât vom avea o vacanţă asemănătoare cu cea de anul trecut. Personal, nu cred că lucrurile vor sta chiar aşa şi nu mă refer la România neapărat. 

Sigur că numărul de cazuri e aşteptat să scadă în cursul verii, dar asta este, pe de altă parte, un lucru pe care nu putem să-l ştim şi trebuie să-l apreciem mai aproape de luna august. Ne găsim abia la sfârşitul lunii aprilie, deci mai avem încâ trei luni până la debutul lunii august, deci trebuie să mai aşteptăm.

Să dea Dumnezeu să avem cazuri foarte puţine în luna iulie, transmiterea să scadă foarte mult şi atunci vom putea să luăm o decizie nu numai ca persoane care doresc să meargă în concediu, dar şi autorităţile cred că vor lua decizii legate de modul de organizare a vieţii sociale şi economice mai aproape de realitatea epidemiologică a momentului", a explicat profesorul Rafila.

VIDEO: 

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel