Comisar European România. Viorica Dăncilă: L-am susţinut pe Cioloş, aş vrea aceeaşi abordare şi din partea lor

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă s-a declarat dezamăgită de atitudinea opoziţiei privind candidaţii la funcţia de comisar european din partea României şi a declarat că, aşa cum ea l-a susţinut pe Dacian Cioloş, se aşteaptă ca propunerile PSD să aibă parte de acelaşi tratament. 

"Eu nu am văzut nimic oficial (privind respingerea propunerilor de comisar - n.r.). Am văzut dorinţa unora de a avea comisarii respinşi, pentru că avantajele politice sunt mai importante decât imaginea României. Am fost europarlamentar şi, indiferent de cine a fost nominalizat comisar european, chiar domnul Cioloş, când a venit comisar pe agricultură - eram membru al Comisiei pentru agricultură din PE - am susţinut candidatura domniei sale pentru că era reprezentantul României. Aş vrea să văd aceeaşi abordare şi aceeaşi responsabilitate din partea tuturor", a afirmat Dăncilă, aflată într-o vizită în judeţul Argeş.

Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat, pe de altă parte, că nu a luat încă o decizie referitoare la data la care se va prezenta în Parlament pentru a cere un vot de încredere.

"Am spus şi repet - avem 45 de zile de când preşedintele numeşte miniştrii interimari. În cele 45 de zile vom alege perioada în care vom merge în Parlament", a precizat şefa Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel