Combatere COVID - 19. Corlăţean: Am remarcat un lucru. UE a SUSPENDAT Pactul

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Asistăm la o lipsă de curaj în adoptarea unor măsuri concrete de prevenire a răspândirii coronavirusului, în deciziile Guvernului existând jumătăţi de măsură şi incoerenţă, a declarat, luni, senatorul social-democrat Titus Corlăţean, într-o conferinţă de presă online a PSD Dâmboviţa. 

'Există câteva măsuri corecte care sunt propuse în aceste ordonanţe militare, dar şi în componenta cealaltă, ordonanţe de urgenţă, există însă jumătăţi de măsură şi există incoerenţă. Pare că asistăm la o lipsă de curaj în adoptarea unor măsuri concrete, mai curajoase, care să meargă în profunzime pentru a contracara epidemia şi pentru a acorda un sprijin absolut necesar agenţilor economici, pentru că fără ca economia să funcţioneze, lucrurile n-au cum să meargă bine în România', a spus preşedintele interimar al Senatului, Titus Corlăţean, care deţine şi funcţia politică de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa.

Acesta critică modul în care Guvernul acţionează pentru a reduce efectele pandemiei COVID-19 în economia românească.

'Am remarcat un lucru, faptul că la nivelul UE este suspendat pactul de stabilitate, care stabilea nişte indici şi nişte măsuri extrem de constrângătoare pentru funcţionarea statelor membre ale UE, mă refer la deficit în primul rând. Ori Guvernul României a anunţat până acum resurse, pe care intenţionează să le aloce şi nu le-a alocat încă, de doar 2% din PIB. E clar că e un Guvern care nu are expertiza şi nici curajul necesar', a afirmat Titus Corlăţean, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel