Cojocaru (PSD) ACUZĂ PNL de epurări politice MASIVE: PROFITĂ de perioada pandemiei!

Bogdan Cojocareu
Bogdan Cojocareu

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susține că liberalii profită de perioada pandemiei pentru a face “epurări politice masive“ în instituții, adăugând că posturile rămase vacante sunt ocupate de oameni obedienți PNL.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că PNL se folosește de perioada pandemiei pentru “a-i scoate din funcții pe toți cei care nu execută ordinele de partid“.

“Am văzut deja ce s-a petrecut în unele spitale, dar aceeași practică o întâlnim și în instituții. Și este doar începutul. Pe durata stării de alertă, persoanele cu funcții pot fi suspendate sau demise fără să se precizeze ce înseamnă clar neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Practic, este creat cadrul legal pentru demiteri pe bandă rulantă. Liberalii profită de perioada pandemiei pentru a face epurări politice masive în instituții“, a declarat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

El adaugă că PNL a întețit campania de schimbare a unor persoane cu funcții în teritoriu.

“Liberalii vor să scoată practic la licitație funcțiile publice, dar fără să explice de ce un director de agenție spre exemplu nu este bun pentru acel post“, a precizat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Deputatul social-democrat susține că “PSD nu va permite ca România să alunece într-o dictatură de tip autocrat“.

“Le cerem liberalilor, dar și președintelui Klaus Iohannis, să oprească acest plan și să nu profite de actuala situație. Oamenii sunt preocupați de pandemie, iar PNL își rezolvă problemele politice, numind personaje aservite și obediente în diverse funcții“, a mai spus liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel