Coita, mesaj pentru Iohannis: Vă cer să mă ascultați! Ne-am săturat!

Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alexandru Coita, fondator Platforma Social Liberală, i-a transmis un mesaj președintelui Klaus Iohannis, în contextul ultimelor evenimente.

"Domnule Președinte Klaus Iohannis, românii s-au trezit! Nu mai vrem să fim OI mânate în turmă! Veniți alături de noi sau vă lăsăm în urmă! Domnule Iohanni, vă vorbesc în calitate de cetățean exasperat de lupta surdă pe care o duc marile partide. Vă cer să mă ascultați pe mine și pe milioanele de români care s-au SĂTURAT de răfuielile dintre PSD și PNL! S-au săturat de blaturi ascunse, s-au săturat de teme toxice, de teme paralele cu agenda noastră, a cetățenilor, de teme perimate care nu mai interesează pe nimeni", a scris Alexandru Coita pe Facebook.

"Ne-am săturat!"

"Domnule Președinte, în acest moment, noi, românii, avem nevoie de LIBERTATE, de interacțiune umană, ne-am săturat să ne simțim prizonieri! Merităm să fim informați complet și corect, merităm să înțelegem ce ni se întâmplă. Nu vrem să ne mai simțim ca niște OI mânate în turmă la tăiere. Nu vom uita imaginile de pe Aeroportul din Cluj, nu vom uita imaginile cu exporturile de carne vie pe plantațiile occidentale!

Noi românii suntem îngrijorați pentru ziua de mâine, ne temem pentru sănătatea și pentru pâinea părinților noștri, ne e frică să nu-i vedem pe copiii noștri fără locuri de muncă, suntem îngrijorați că nepoții noștri nu vor mai avea nicio perspectivă!

"Faceți o schimbare sau vă lăsăm în urmă!"

Noi românii ne-am trezit! Am învățat în această perioadă ce înseamnă responsabilitatea față de noi înșine și față de cei din jurul nostru. Ne dorim să muncim, să contribuim, să facem o schimbare! Suntem pregătiți să investim timp și bani pentru a ne crea un viitor mai bun!", a mai scris Coita.

"Domnule Iohannis, noi, oamenii acestei țări, am învățat lecțiile acestei crize. Suntem pregătiți pentru un nou început. Vrem să ne asumăm reconstrucția acestei țări. Dar dumneavoastră, liderii politici ai acestei țări, ați învățat ceva? Sau vă gândiți tot la mizele voastre electorale, la jocurile politice și la calculele meschine care au ținut România la periferia Europei timp de 30 de ani.

Domnule Președinte, domnilor guvernanți, domnilor politicieni, noi ne-am trezit! Românii s-au deșteptat. Și, pentru că suntem un popor răbdător, mai suntem dispuși să vă așteptăm și pe voi. Dar răbdarea noastră se apropie de sfârșit! Faceți o schimbare, sau vă lăsăm în urmă de tot!", a transmis Alexandru Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel