Codrin Ștefănescu, răspuns TĂIOS pentru Iohannis după ce a trimis PSD-ul acasă

Codrin Ștefănescu a reacționat după ce Klaus Iohannis a spus că le recomandă "cu multă căldură PSD-iștilor să meargă acasă, să judece propriul program de guvernare şi, când ştiu ce vor, să vină în faţa naţiei şi să spună".

"În timp ce la Miercurea Ciuc a fost întâmpinat cu mesaje autonomiste și cu Imnul secuiesc, tu răspunzi cu mesajul către PSD-iști... Nu are niciun sens. Este o fractură de logică. Trebuia să dea un răspuns la chestiunea cu Imnul secuiesc acolo, pe loc... Să lase PSD-ul pentru că noi știm ce avem de făcut. Ceea ce spune premierul Tudose este ceea ce spune partidul pentru că Tudose nu spune nimic din capul lui. Este ceea ce recomandă partidul", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"În loc să le atragă atenția celor care l-au primit cu mesaje autonomiste... el atrage atenția PSD-iștilor care sunt la distanță foarte mare. Noi suntem la București și muncim. Nimeni din Guvern nu este în vacanță. Recuperăm întârzierile. Mi se pare inadmisibil. Este o notă de penibil. Domnul Iohannis se află în campanie electorală. Merge în secuime pentru că știe că de acolo va primi voturi", a mai zis Codrin Ștefănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre decizia coaliţiei de a retrage propunerea privind impozitul pe cifra de afaceri, afirmând că mediul economic reacţionează la astfel de decizii, pe care le consideră "erori politice". Acesta le-a recomandat liderilor PSD să "judece" propriul program de guvernare şi, când ştiu ce vor, să prezinte ţării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel