Iohannis, DECIZIE referendum. Codrin Ștefănescu: Joc de glezne

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a reacționat după ce pe surse a apărut informația că președintele Klaus Iohannis a decis să amâne inițierea unui referendum, după cum anunțase inițial.

"În fotbal se numește joc de glezne. În politică se numește 'nu știm exact ce vrem să facem' ", a zis Codrin Ștefănescu la România TV.

"Dacă e așa... vrem și noi să facem referendum. De exemplu, vrem un referendum legat de familia normală, ortodoxă și românească. (...) Nici să cheltuiești zeci de milioane de euro pe nimic. Încercăm să susținem niște idei, dar nu neapărat făcând referendumuri. Românii trebuie întrebați legat de imunitate. Este o chestiune care necesită un răspuns în mod obligatoriu", a mai spus Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Klaus Iohannis le-a transmis pe 24 ianuarie președinților celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunța că a declanșat procedura privind organizarea unui referendum național cu privire la continuarea luptei împotriva corupției și asigurarea integrității funcției publice. Parlamentul a avut termen 20 de zile pentru a da un aviz acestei solicitări. Avizul este consultativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel