Codrin Ştefănescu, după eliberarea lui Liviu Dragnea: Nu am spus până acum, ca să nu îi creez probleme

Facebook Codrin Ştefănescu
Facebook Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a făcut mai multe declaraţii după eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciarul Rahova. 

"Pentru noi şi pentru sute de mii de români e o mare victorie ce s-a reuşit azi. Se aprinde un pic speranţa când văd că mai există judecători care respectă legea şi nu se lasă apăsaţi şi presaţi pe cap de către sistem", a declarat Codrin Ştefănescu. 

Întrebat ce lideri politici îl mai susţin pe Liviu Dragnea acum, Codrin Ştefănescu a spus că "sunt foarte mulţi români. Asta e cel mai important. Ce lideri? Ce lideri l-au susţinut pe Adrian Năstase? PSD-ul nu mai e ce a fost înainte. Înainte era un partid de mase, care ţinea cont de oamenii lor, de colegi, de familie. Acum partidul e confiscat. Am dovezi, evident. Eu nu am spus până acum, ca să nu îi creez probleme suplimentare lui Liviu la închisoare. I s-a încălcat tot acolo: nu a avut drept la sănătate, nu a avut drept la muncă, nu a avut drept nici măcar să cumpere un pachet de ţigări de la chioşcul penitenciarului". 

Liviu Dragnea, primele declaraţii după liberare 

Primul gestul al lui Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, a fost să întrebe de Irina, partenera sa. El a spus că cel mai mult i-au lipsit ”copiii și Irina”.  A criticat PSD și situația actuală a României, considerând că aceasta a fost miza condamnării sale și anume ca România să fie adusă în situația în care este astăzi. El a mulțumit pentru toate scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la oamenii simpli. 

Ultima declarație a lui Liviu Dragnea a fost: ”m-au vândut”. Nu a mai răspuns la întrebarea ”cine v-a vândut?”. 

”Cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari, o țară în care exista speranță, exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, e afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii” a spus Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare. El a adăugat: ”Mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent, în ultimele luni, la instanță, să-mi recunoscut vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic.”

VEZI Liviu Dragnea, prima declarație după liberare: M-au VÂNDUT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel