Codrin Ştefănescu, după eliberarea lui Liviu Dragnea: Nu am spus până acum, ca să nu îi creez probleme

Facebook Codrin Ştefănescu
Facebook Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a făcut mai multe declaraţii după eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciarul Rahova. 

"Pentru noi şi pentru sute de mii de români e o mare victorie ce s-a reuşit azi. Se aprinde un pic speranţa când văd că mai există judecători care respectă legea şi nu se lasă apăsaţi şi presaţi pe cap de către sistem", a declarat Codrin Ştefănescu. 

Întrebat ce lideri politici îl mai susţin pe Liviu Dragnea acum, Codrin Ştefănescu a spus că "sunt foarte mulţi români. Asta e cel mai important. Ce lideri? Ce lideri l-au susţinut pe Adrian Năstase? PSD-ul nu mai e ce a fost înainte. Înainte era un partid de mase, care ţinea cont de oamenii lor, de colegi, de familie. Acum partidul e confiscat. Am dovezi, evident. Eu nu am spus până acum, ca să nu îi creez probleme suplimentare lui Liviu la închisoare. I s-a încălcat tot acolo: nu a avut drept la sănătate, nu a avut drept la muncă, nu a avut drept nici măcar să cumpere un pachet de ţigări de la chioşcul penitenciarului". 

Liviu Dragnea, primele declaraţii după liberare 

Primul gestul al lui Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, a fost să întrebe de Irina, partenera sa. El a spus că cel mai mult i-au lipsit ”copiii și Irina”.  A criticat PSD și situația actuală a României, considerând că aceasta a fost miza condamnării sale și anume ca România să fie adusă în situația în care este astăzi. El a mulțumit pentru toate scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la oamenii simpli. 

Ultima declarație a lui Liviu Dragnea a fost: ”m-au vândut”. Nu a mai răspuns la întrebarea ”cine v-a vândut?”. 

”Cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu, când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari, o țară în care exista speranță, exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură feroce, e afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii” a spus Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare. El a adăugat: ”Mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent, în ultimele luni, la instanță, să-mi recunoscut vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic.”

VEZI Liviu Dragnea, prima declarație după liberare: M-au VÂNDUT

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy