Codin Maticiuc, gest IMPRESIONANT pentru medici în plină pandemie

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Actorul Codin Maticiuc a făcut un gest impresionant pentru mai multe cadre medicale în plină pandemie de coronavirus. În plus, acesta a reuşit să mobilizeze şi alţi oameni pentru a ajuta. 

"Mesajul meu de Paști

Salut. Am scris acum câteva zile că propun ca fiecare dintre noi care își permite sa ajute un medic zilele astea. Eu ofeream 500 de euro pe lună, aceste luni de pandemie, cazare pentru a se putea izola de familie și a putea sa continue să lucreze și mă ofeream să mă ocup de achiziționarea de materiale de protecție.

A durat ceva până să găsesc cazurile (căci până la urmă am împărțit intre mai mulți medici). De cazări au beneficiat mai mulți pentru că mi s-au alăturat și alți oameni aici pe Facebook și am putut oferi mai multe apartamente.

Nu vă ascund că banii mi-ar fi plăcut să meargă către orice doctor, asistent, infirmier sau îngrijitor de la Matei Balș. Chiar am găsit, am vorbit cu soțul unei asistente de acolo care stă acasă, nu are servici, îngrijește de copilul lor. Au refuzat singura condiție impusă de mine însă, să fac cazul public. Am nevoie de cate ori anunț public ca fac ceva (chiar dacă acum era strict din banii mei) sa pot face dovada apoi. Sper să mă înțelegeți, la fel fac și cu cazurile în care strâng bani de la voi și așa mi se pare corect.

Am hotărât ca doamna care să beneficieze de bani sa fie doamna Lucica Enache, Asistent medical principal radiolog, Secția Radiologie UPU, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni D.n.10.06.1952.

Doamna are 67 de ani, a amânat cât a putut pensionarea și se va pensiona în august probabil când vom fi scăpat de vârful pandemiei. Ma bucur sa îi fac ultimele luni de muncă mai plăcute fiind mai bine plătite. Sărbători fericite, doamnă.

Sărbători fericite și vouă, tuturor. Sănătate și Hristos a înviat!", a scris Codin Maticiuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel