COADĂ de ambulanțe cu infectați. Fotografia zilei, publicată de un medic: „Mai aveți îndoieli legate de COVID-19?” (Foto)

Medicul Maria Nițescu a publicat o fotografie care a devenit virală pe internet.

În fotografie se pot observa mai multe ambulanțe aflate în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș. Fotografia a fost preluată de medicul Maria Nițescu de la o asistentă.

Ambulanțele se află în curtea spitalului aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus și așteaptă ca medicii să preia pacienții bolnavi. Medicul Maria Nițescu a transmis că imaginile sunt grăitoare pentru cei care au încă îndoieli referitoare la existența problemelor de sănătate cauzate de noul coronavirus.

„Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1”, a transmis Maria Nițescu, pe pagina personală de Facebook.

Amintim că în cursul zilei de ieri au fost confirmate pozitiv încă 889 de persoane, acesta fiind un nou record. De subliniat totuși că au fost efectuate 18.732 de teste.

Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din...

Publicată de Maria Nitescu pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel