Urmărește emisiunea live


CNCAV: România a depășit 11 milioane de doze administrate

CNCAV: România a depășit 11 milioane de doze administrate  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
CNCAV: România a depășit 11 milioane de doze administrate / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Potrivit Comitetului de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, România a administrat peste 11 milioane de doze de vaccin.

România a depășit joi 11 milioane de doze de vaccin anti-Covid administrate, potrivit raportărilor CNCAV. Astfel, au fost administrate până acum 11.001.299 de doze de vaccin.

De la începutul campaniei de vaccinare, 5.887.660 de persoane au primit prima doză, iar 5.608.918 au primit și a doua doză. De asemenea, 465.035 de persoane au primit a treia doză de vaccin.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinați aproape 68.000 de români.

Vâlcu: ”Este APOCALIPSĂ ce se întâmplă. Definiția PROSTIEI”. Întrebare-cheie despre MEDICI: De ce încasează 3.000 de euro dacă neagă știința?

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre explozia numărului de cazuri și al morților de la o zi la alta, despre lipsa paturilor la Terapie Intensivă, despre lipsa măsurilor impuse de autorități și despre nepăsarea românilor atunci când vine vorba despre vaccinare.

”50 și ceva la sută dintre români au votat și au stabilit că vor o țară ca afară. Hai să ne uităm cum e afară! Bun, rata de vaccinare 96% în Danemarca, 86% în Germania... aceste măsuri precum excluderea personalului medical, trimiterea în șomaj tehnic, să stea acasă până trece pandemia dacă au probleme de conștiință, să nu expună bolnavii. Aici aș întreba: Cum ar fi în Armată, să ai personal militar care se teme de zgomotul puștii sau se teme să tragă cu pușca?

E absurd! Nu mai vorbim de medicii care nu se vaccinează. Păi eu mă duc la medic și nu la vrăjitoare sau la cabinetul senatorial al Dianei Șoșoacă, pentru că medicul îmi oferă știință. Ori, dacă el nu are încredere în știință și în rezultatele științei, la ce mai stă în spital când sunt atâtea și atâtea centre de bioenergie, de vrăjitorie, de tot felul de superstiții? De ce pretinde, de ce încasează 3.000 de euro? Pentru că are cunoștințe științifice! Păi dacă le neagă... la ce mai stă în cabinet? (...)

Pe lângă cei 304 oameni care au murit astăzi, trebuie să-i luăm în calcul și pe cei care vor muri mâine în plus, pentru că astăzi nu au avut acces la tratamentele pentru cancer sau la investigațiile care permit descoperirea cancerului într-un stadiu tratabil. Deci este apocalipsă ce se întâmplă! (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel