Cluburile și terasele, ÎNCHISE? Mugur Mihăescu, FULMINANT: "NU poți să mă bagi în aceeași oală. Să PLĂTEASCĂ!"

Mugur Mihăescu a reacționat după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că există posibilitatea să închidă cluburile și terasele la o anumită oră. 

Actorul și antreprenorul Mugur Mihăescu, proprietar de restaurant, a reacționat astăzi, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că este posibil ca toate cluburile și terasele să fie închise după ora 23:00, dacă măsurile nu sunt respectate și situație rămâne în continuare gravă. Acesta a fost întrebat cum ar putea afecta această decizie întregul domeniu.

Iată ce spune Mugur Mihăescu

"Am mai trăit vremuri în care cluburile erau închise la ora 23:00, am mai trăit vremuri în care televizorul era închis la ora 22:00...n-aș vrea să le mai trăiesc, pentru că omul ăla care a făcut treaba asta nu a avut un Crăciun prea fericit apoi. Eu îl sfătuiesc pe domnul Orban să fie foarte atent în declarații, pentru că s-ar putea ca cei care-l sfătuiesc să nu facă prea bine, nici domniei sale, nici Guvernului. Sunt de acord să verifice cluburile care respectă legea, dar să nu ne bage pe toți la oală că nu suntem nici ăia care ne sculăm în picioare la congrese, nici nimeni. Trebuie să respectăm legea. Dacă domnia și Guvernul nu au capacitatea să facă controale, atunci nu este vina noastră. Atunci este un Guvern care nu știe să stăpânească o situație", a declarat Mugur Mihăescu, în direct la Antena 3.

Comparația cu Japonia. "Să plătească"

"Sunt de acord cu controalele...dacă nu respecți regulile, așa cum sunt ele, bune, rele, v-am spus, eu nu sunt pentru a încălca legea, dar pot să comentez dacă o lege e bună sau proastă. Atâta timp cât este o lege și o respecți, nu poți să mă bagi în aceeași oală că așa vrei, că nu poți să faci.

Vrei să închizi cluburile, sigur că da, uite-te foarte bine cum a făcut Japonia, care i-a sfătuit pe cei care au cluburi să le închidă, plătesc dânsii, Guvernul, cifra de afaceri a clubului... dar aici Guvernul nu are cum să plătească domeniul privat că el mărește salarii la instituțiile de stat. Virusul este foarte clar ce face. În mediul privat se împrăștie, în mediul de stat este controlat. Deci vrea domnul Orban să închidă cluburile și să ajutăm la treaba asta, sigur că da, să plătească la cei din mediul privat. Vorbesc aici de domeniul sportiv, de artiști, de cei din transporturi...și atunci sigur că vom închide", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel