Clopotele bisericilor din Târgu Mureş vor bate în semn de respect pentru cei ce luptă cu COVID-19

Toate clopotele bisericilor din Târgu Mureş vor bate simultan, în data de 1 aprilie, în semn de respect faţă de cei aflaţi în prima linie a luptei cu noul coronavirus, cadre medicale şi forţe de ordine, la iniţiativa deputatului UDMR Vass Levente.

"Miercuri, 1 aprilie, începând cu ora 13.00, în toate bisericile din Târgu Mureş vor bate clopotele timp de câteva minute, în semn de respect faţă de cei aflaţi în prima linie a luptei cu noul coronavirus şi care nu pot să rămână acasă zilele acestea: medici, asistenţi, infirmieri, farmacişti, angajaţi ai magazinelor, angajaţi ai MAI etc. Rugăm târgumureşenii să asculte sunetul clopotelor, cu ferestrele deschise, ca expresie a solidarităţii", a anunţat deputatul Vass Levente, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Deputatul UDMR a mulţumit tuturor bisericilor din Târgu Mureş că au răspuns iniţiativei sale. Vass Levente s-a deplasat în ultimele zile într-o serie de oraşe din Transilvania şi s-a oferit să adune voluntari pentru ajutorarea oamenilor în vârstă şi singuri sau a celor cu handicap, pentru ca aceştia să nu iasă din casă şi să se expună infecţiei cu coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel