Claudiu Daniel Catana, atac la Theodor Paleologu: "Marioneta” lui Băsescu măcăne aberații

Claudiu Daniel Catana a lansat un atac dur la adresa lui Theodor Paleologu, în urma declarațiilor sale din ultima perioadă.

"Marioneta” lui Petrov – Băsescu măcăne aberații cu iz filosofic

Theodor Paleologu despre Băsescu prin 2015: ”Din păcate, n-a avut mână bună în privinţa persoanelor pe care le-a susţinut”.

Printre prelegerile sale aristoteliene, Paleologu a spus și un mare adevăr. Și ce mare adevărat a grăit despre Băsescu. Și vedem rezultatele azi, când tocmai el, filosoful apus al României, este desemnat candidat. Pupătorul de mâini al Elenei Udrea, „Porumbița” cum o alinta, și curățătorul de scame al lui Băsescu, s-a scuturat de praful din bibliotecile prin care s-a ascuns după epoca pedelistă și a ieșit la atac. Și rupe tot! Face analize politice, aduce atacuri la adresa contracandidaților. Ce mai, Paleologu e rău!", a scris Claudiu Daniel Catana pe Facebook.

"Nu ar trebui să mai ai tupeul să scoți capul în lume"

"Atunci când pedigree-ul politic ți se trage de la Băsescu – Petrov și când ești reprezentantul unora care au făcut praf România în timpul guvernării lor (Boc – PDL), nici nu ar trebui să mai ai tupeul să scoți capul în lume. Însă, acesta e filosoful de mucava Paleologu, cel instruit la școala din Modroganul condus de Băsescu. Nesimțirea este mare, cu papion sau fără papion. În privința celor spuse despre Mircea Diaconu, o comparație poate fi făcută în ceea ce îl privește pe Paleologu. Există titani ai filosofiei, există filosofi cu renume, există filosofi ”wanna be” și există Paleologu. Doar că te dai filosof, asta nu te face unu.

P.S. Să ajungi în 2019 să trăiești încă pe spatele renumelui tatălui, fără a avea niciun fel de realizări în viață în afară de a fi filosoful lui Băsescu, înseamnă că ți-ai ratat cariera cu totul. Paleologu își adaugă, în schimb, și o candidatură la CV. L-a betonat!", a mai scris Claudiu Daniel Catana .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel