CJSU Timiş a respins prelungirea carantinei pentru Timişoara şi localităţile învecinate

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a respins prelungirea carantinei pentru municipiul Timișoara și localitățile învecinate.

Decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a venit după ce DSP a propus ridicarea carantinei - măsura nu a primit avizul INSP.

Miercuri, prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, a transmis că „astăzi, 31.03.2021 ora 24:00, expiră măsura carantinării zonale a municipiului Timişoara şi a celor 4 comune periurbane Dumbrăviţa, Moşniţa Nouă, Ghiroda şi Giroc. Înainte de expirarea duratei măsurii de carantinare zonală, DSP trebuie să efectueze o analiză de risc şi să propună prelungirea măsurii de carantinare zonală sau ridicarea acesteia (...)

DSP Timiş a efectuat analiza de risc pentru a stabili dacă se impune prelungirea măsurii de carantinare. Analiza de risc efecuată de către DSP Timiş, propune ridicarea măsurii de carantinare zonală pentru cele 5 UAT-uri. INSP nu a avizat măsura de ridicare a carantinării zonale pentru cele 5 localităţi.”

Am ajuns pe un trend descrescător, fiind printre puţinele judeţe din ţară în această situaţie, în condiţiile în care la nivel naţional a crescut mult numărul de cazuri de la data instituirii măsurii carantinării zonale pentru municipiul Timişoara şi cele 4 localităţi. În acest context, de mâine, 01.04.2021, începând cu ora 00:00, se ridică măsura carantinării zonele pe municipiul Timişoara şi comunele Ghiroda, Moşniţa Nouă, Dumbrăviţa şi Giroc.”, a adăugat prefectul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel