Urmărește emisiunea live


Ciutacu ”dezvăluie” locurile neatinse de noul coronavirus de unde vă puteți face PROVIZII în criza COVID - 19

Mana și Victor Ciutacu îndeamnă oamenii să facă un gest extrem de important în plină criză generată de COVID - 19.

Cei doi îi îndeamnă pe oameni să evite supermarketurile de unde își cumpărau conserve și să meargă în comunele și satele din jurul Bucureștiului pentru a-și procura hrană sănătoasă.

”In comunele si satele de langa Bucuresti, sunt multi cultivatori de legume. Oamenii stau toata ziua in solarii, muncesc din greu si nu prea au contact cu lumea de dincolo de poarta lor. Doar cu cei care mai opresc masina sa cumpere una-alta, direct de la producatori, proaspat si bun.

Nu va mai inghesuiti in supermarketuri sa cumparati conserve. E primavara, ciorba de loboda si salata de verdeturi va aduc mai multe beneficii decat alimentele conservate. Va ajuta pe voi, ii ajuta pe taranii romani. Pe care Daia si da, Dragnea, spre norocul nostru, nu i-au lasat sa moara. In jumate de ora, cu masina voastra, ajungeti la ei si va faceti provizii pentru o saptamana. De la Vidra, de la Colibasi, de la Racari, de la Contesti, de la Ciolpani si Pucheni etc. Fara mari interactiuni si expuneri inutile. Dupa care reveniti acasa si stati in familie, izolati”, a scris Mana Ciutacu pe Facebook.

(w670)

Apoi, Victor Ciutacu, jurnalist România TV, a completat îndemnul cu următorul mesaj:

”Lăsați dracului lenea și jelitul a pagubă pe fb! Mișcați-vă cururile grase din fața laptopurilor. Gem piețele de cartier de legume proaspete de la producători; plus intrările/ieșirile din satu' cu miniștri. E la carne în galantarele măcelăriilor, să-ți pui și-n cap. De brânză bună nici nu mai vorbesc. Dar voi vreți musai de la market. "Nu ne putem căca de foame și nouă ne arde de șmecherii", cum bine zicea Liviu-Buldozeristu' când eram eu mai mic...


P.S. Uitasem de brutăriile cu pâine caldă, sta-v-ar drojdia uscată-n gât!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel