Ciutacu ATACĂ. GAFA comisă de Andreea Esca. "ZEIȚA și restul lumii. A TĂCUT până s-a dat porunca de la Stăpânire"

Victor Ciutacu a reacționat dur după ce Andreea Esca a ieșit public să vorbească despre COVID-19. 

După zile întregi de zvonuri, Andreea Esca a ieșit public și a dezvăluit dacă a avut sau nu COVID-19. Mărturiile ei au surprins o țară întreagă și deși mulți așteptau cu nerăbdare prima ei declarație, întregul interviu a fost amplu comentat. 

Victor Ciutacu a reacționat dur după interviul prezentatoarei TV și a scris un mesaj pe rețelele de socializare. În contextul în care mai mulți angajați ai Pro TV au fost infectați cu COVID-19, nu doar Andreea Esca, jurnalistul a subliniat diferența dintre Antena 1 și Pro TV, care au tratat situația complet diferit. 

Iată mesajul lui Victor Ciutacu

”A fost mai mishteaux epopeea Covid la Antenă decât la Pro. Acolo s-a mers pe puterea grupului, erau toți uniți la suferință, fiecare cum știa el mai bine. Marcel Pavel cânta și se jelea, Alina Pușcaș mulțumea Cerului că a avut oportunitatea să se îmbolnăvească și să facă un weekend la cort pe Instagram, Andrei Ștefănescu se infecta și-n viteză maximă spre spital își pupa apăsat copilul. Iar toți la un loc, în ferestre bine meșterite, arărau așa ca o mare familie. Lovită de microb, da’ familie.",  a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

"Dincoace... Există Zeița și restul lumii. Nemuritoarea a devenit subit om"

"Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian.

Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, niciun sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel