Cîţu, Cîmpeanu şi Gheorghiţă, ședință pe tema vaccinării copiilor

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu şi coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, vor participa la la o ședință pe tema beneficiilor  vaccinării copiilor. 

Programul de marți, 22 iunie 2021, al premierului Florin Cîţu:

Ora 13.00:   Participare, alături de ministrul Educației Sorin Cîmpeanu si coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, la o ședință pe tema beneficiilor  vaccinării copiilor. Participă și reprezentanții UNICEF, ai Consiliului Național al Elevilor și Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.
- Oportunități fotograf și cameraman oficiali
- Palatul Victoria

- Intervențiile susținute la începutul ședinței vor fi transmise live pe paginile de Facebook și YouTube ale Guvernului și prin sistemul unic de distribuție al Palatului Victoria.

O nouă zi cu puțin peste 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

Puțin peste 20.000 de persoane au fost vaccinate și în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. 20.040 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

În total, 4.640.330 de români au fost vaccinați de la începutul campaniei, din care 4.370.693 cu schema completă. În ultimele 24 de ore, 16.283 de persoane au primit serul Pfizer, 662 pe cel de la Moderna, 763 pe cel produs de AstraZeneca şi 2.332 pe cel Johnson & Johnson.

În ultimele 24 de ore au fost 5 reacţii la vaccinare. De la începutul campaniei de vaccinare au fost, în total, 16.500 de reacții adverse. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 precizează că 146 de reacții adverse sunt în curs de investigare, informează Mediafax.

Numeroși oameni s-au vaccinat anti-COVID, de Rusalii, în Biserica Neagră din Brașov

Zeci de persoane s-au vaccinat anti-COVID 19 în Biserica Neagră din Brașov. Statistică vizează doar primele patru ore de funcționare a centrului de vaccinare care este deschis doar în a doua zi de Rusalii.

Centrul de vaccinare s-a deschis luni dimineață și se închide în aceeași zi, la ora 19.00.

În primele ore, 159 de persoane s-au vaccinat anti-COVID 19. Participanții s-au imunizat în acorduri de orgă în cadrul evenimentului „Liber la biserică”.

Biserica Neagră este prima biserică în care funcționează un centru mobil de vaccinare.

„Primul eveniment de vaccinare anti-COVID-19 organizat în Biserica Neagră din Brașov, un succes! 159 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în primele patru ore de la deschiderea porților bisericii gotice, în acorduri de orgă, în cadrul evenimentului Liber la biserică”, a anunțat primarul Allen Coliban.

Acțiunea face parte din evenimentul „Liber la vaccinare, liber la viață”, o inițiativă a primarului Allen Coliban și a viceprimarului Flavia Boghiu.

Până în prezent, 2.888 de persoane s-au vaccinat în Brașov în cadrul acestui eveniment. Peste 38% din populația orașului Brașov este vaccinată anti-COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel