EXCLUSIV  Cititor DCNews: Propunere pentru statul român! Așa cred că va convinge lumea să stea ACASĂ!

Un cititor DC News vine cu o propunere interesantă pentru ca oamenii să stea în casă şi să nu mai iasă la supermarket, farmacii sau alte unităţi pentru diferite cumpărături. 

Am primit pe adresa redacţiei o propunere din partea unui cititor care a găsit o soluţie pentru ca oamenii să stea în case şi să nu mai colinde pe străzi pentru a căuta medicamente, mâncare sau chiar obiecte casnice şi electrocasnice absolut necesare. 

"Lansez o propunere către autorităţile care tot încearcă să convingă lumea să stea în case, dar nu prea reuşesc: statul să suporte cheltuielile cu curieratul sau poşta, într-o anumită sumă maximă, pentru a stimula oamenii să nu mai iasă din casa şi să cumpere online. Ştiu, aceasta este o facilitate existentă deja în marile oraşe, hipermarketurile asigurând transportul gratuit pentru o anumită valoare a produselor comandate, însă mă refer mai ales la oraşele mici şi la rural.

Acolo curierii percep pentru transport sume importante de bani, care îi descurajează pe oameni să facă anumite comenzi: mă refer la alimente, detergenţi, medicamente, obiecte casnice sau chiar electrocasnice - în cazul, de exemplu, în care se strică frigiderul şi ai nevoie urgent de unul nou", ne-a scris cititorul DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel