EXCLUSIV  Cititor DC News semnalează o situație ABERANTĂ cu declarația pe propria răspundere

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Un cititor DC News ridică o problemă cu declarația pe propria răspundere.

Un pensionar în vârstă de 72 ani semnalează o situație aberantă cu declarația pe propria răspundere atunci când merge la cumpărături.

”Reprezentantii guvernantilor, de fiecare data, vin si ne spun ca persoanele cu virsta peste 65 de ani se afla in carantina benevola la domiciliu. Ce fel de carantina benevola este acea cind ministrul de Interne, prin Ordonanta, imi restrictioneaza dreptul la circulatie la numai doua ore?

Tot el si cei din guvern ma obliga ca pe declaratia ce trebuie sa o am la mine daca merg sa cumpar piine, trebuie sa scriu exact traseul pe care merg si ordinea in care ma deplasez. Vezi doamne, este contraventie daca iau intii piine si apoi lapte, chiar daca in declaratie este trecut invers. Si ce fac daca in drum imi aduc aminte ca nu am ceapa acasa si nu am trecut in declaratie acel magazin? Nu rideti, dar pentru 10 minute de depasire a timpului, o persoana a fost amendata, iar amenzile nu sint mici.


Nu stiu ce cap sec s-a gindit la aceste declaratii, dar sint TOTAL NEFOLOSITOARE. In schimb, ma obliga sa cumpar hirtie de scris (ca doar nu o sa o fac pe hirtie igienica) si eventual sa am acasa calculator si imprimanta. Era foarte simplu daca organele ma legitimau si verificau numai daca ma incadrez in intervalul orar in care conducatorii supremi au negociat cu virusul ca intre orele 11.00 si 13.00 sa ma lase sa merg in oras, fara sa ma atace. Le sint recunoscator pentru aceasta grija”, ne-a transmis cititorul pe adresa redacției DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel