Cipuri în MĂȘTI. Bill Gates, FERM: "BIZAR... plin de UMOR. Să se afle adevărul!

Bill Gates a reacționat în urma acuzațiilor că vrea să implanteze cipuri în măștile de protecție, în contextul COVID-19. 

Odată cu începerea pandemiei, Bill Gates a fost implicat în tot felul de scandaluri și a fost acuzat că ar vrea să implanteze cipuri în corpurile oamenilor, după ce a donat miliarde de dolari în descoperirea unui vaccin anti-COVID.

Bill Gates a reacționat după aceste acuzații și a mărturisit că totul este fals, dar speră că oamenii se vor liniștii. Totul a pornit de la un sondaj care arată că 28% dintre adulții din SUA cred în această teorie.

„Trebuie să facem astfel încât să se afle adevărul! Sper că totul se va liniști odată ce oamenii vor învăța care sunt informațiile științifice. Într-un fel, este atât de bizar încât aproape că vrei să-l vezi ca fiind ceva plin de umor, dar chiar nu este. Este greu de negat, pentru că este atât de stupid sau ciudat încât chiar faptul de a-l repeta îi conferă credibilitate. 

Nu am fost niciodată implicat în vreo activitate cu un astfel de microcip. Este bine de știut care copii au făcut un vaccin împotriva rujeolei și care nu, în baza unor sisteme de date și a unor înregistrări … dar asta nu implică microciuri sau altceva de genul acesta”, a spus Bill Gates într-un interviu pentru CBS News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel