EXCLUSIV  Cipul fermecat în varianta Singapore Airlines

Pilotul Cezar Osiceanu a vorbit despre existența unui dispozitiv de urmărire în criza COVID.

"În cadrul măsurilor anti-Covid, de câteva zile, membrii echipajelor companiei Singapore Airlines sunt obligaţi să poarte dispozitive de urmărire individuală pe parcursul rămânerilor lor la destinaţii. Membrii echipajelor nu au voie să iasă afară din camerele lor de hotel, să interacţioneze cu alte persoane şi le este interzis şi să intre în camerele colegilor lor! 

Concomitent, dispozitivul în cauză înregistrează şi temperatura corpului care este transmisă către centrul medical al companiei. Astfel, orice creştere a temperaturii corpului va fi măsurată imediat şi comunicată automat. În cazul unei activităţi fizice susţinute, gen (sport, sex etc), temperatura corpului creşte automat şi în acest fel compania poate detecta dacă membrul de echipaj respectă regula de a sta singur închis în cameră sau nu! 

Reprezentantul sindicatului din compania singaporeză declară că este o măsură foarte dură ca, după un zbor de 16 ore, pilotul sau însoţitorul de bord să fie obligat să stea singur închis în camera lui de hotel, la NewYork ,dar că această măsură are ca scop limitarea răspândirii virusului", a declarat pilotul Cezar Osiceanu, pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel