Cioloș a ridicat vocea la Cristache în direct: Vreți să zăpăciți lumea de cap!

Irina Constantin / 22 oct 2018 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct la TVR 1. 

Deranjat de întrebările insistente venite de la jurnalistul Ionuț Cristache, Dacian Cioloș a ridicat vocea în direct, la TVR 1, la jurnalist. 

”Vă rog să mă ascultați!” a spus răspicat fostul premier tehnocrat. 

Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ a continuat: ”Săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap”. Nu e prima oară când i-a spus asta, și la începutul emisiunii, când Ionuț Cristache voia să-i pună o întrebare de urmărire, deranjat că l-a întrerupt, Dacian Cioloș i-a spus, tot pe un ton ridicat: ”Dar haideți să terminăm ideile, că sărim de la una la alta”. 

În continuare, vorbind despre Legile Justiției, Dacian Cioloș a venit cu o idee inedită: ”Tot ce a fost modificat de un an și ceva trebuie abrogat”. 

”Eu vă întreb cu grijă acum să nu vă mai supărați” a spus, ulterior, în emisiune Ionuț Cristache.

”Firesc e să nu-mi răspundeți nervos când vă întreb” a mai spus Ionuț Cristache, în cadrul emisiunii. Cioloș a transmis, iar: ”Să nu mai treceți de la un subiect la altul”. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84