Cioloș, Mișcarea România Împreună. Daniel Gheorghe (PNL): NU ne mai băgați pe gât asemenea proiecte!

Deputatul Daniel Gheorghe (PNL) a lansat un atac la adresa fostului premier Dacian Cioloș.

Într-o postare pe Facebook, Daniel Gheorghe vorbește despre ”punerea României drept preș în fața” unor entități externe. Totodată, deputatul PNL transmite că proiecte politice precum ce al lui Dacian Cioloș nu reprezintă dreapta românească care este cea a ”identității naționale și a libertății economice”.

„Resping categoric punerea României drept preș în fața oricărei entități din afară și subordonarea interesului său național agendei globaliste nivelatoare. România anului 2018 nu poate să meargă înainte cu "stat de drepți", etatism socialist, ideologie de gen ori secularism. Și încă ceva : nu ne mai băgați pe gât că proiecte politice precum cel al ex-premierului Cioloș ar reprezenta "dreapta românească"! Dreapta românească autentică este cea a identității naționale și a libertății economice, iar nu a redistribuirii egalitariste, a relativismului și a rupturii de rădăcinile creștine ale societății românești! Cred că a venit vremea să mărturisim credința noastră de a fi liberi și stăpâni pe pământul nostru românesc și a putea avea drept ideal și obiectiv pragmatic pe termen lung un proiect de țară puternică pusă în slujba românilor, în țara lor!”, a transmis Daniel Gheorghe pe pagina personală de Facebook.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat recent că a fost depusă la tribunal cererea de înfiinţare a partidului "Mişcarea România Împreună".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel