Ciolacu, atac la Cîţu: Îi atrag atenţia acestui MINCINOS!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat furibund pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

'Nivelul de trai a scăzut dramatic în România! (...) Nu văd nimic coerent la Guvernul Orban. Toți reprezentanții Executivului spun că vor face! Domnul Cîțu iese și spune că a făcut un site (n.r IMMINVEST)...dar acesta nu funcționează din cauza că a fost atacat de OZN-uri! Ei tot spun că vor face, va funcționa, însă nu este nimic concret! Doar 25% au reușit își amâne ratele la bănci.' a declarat Ciolacu.

'În acest moment, niciun IMM nu a primit credite de la bănci, în sistemul de minims garantat, pentru că nu poate fi accesat site-ul făcut de Ministerul de Finanțe. De asemenea, cei mai vulnerabili la scăderea nivelului de trai rămân pensionarii. Dacă tăiem și veniturile la pensionari și la bugetari, ce facem? Nu vom mai avea nici consum. De unde vin taxele și impozitele? De unde va supraviețui acest Guvern?' a punctat Ciolacu.

'Rating-ul de țară a trecut pe negativ! Îi atrag atenția acestui mincinos ministru de Finanțe! Când scade ratingul, noi luăm în discuție perspectiva bugetului României, nu ceea ce a fost! Nu se poate să apari la televizor încontinuu, după ce ai făcut 10 miliarde de euro împrumuturi din decembrie până acum! Nu a spus unde s-au dus acești bani! Unde sunt acești bani?! Să vină să explice!' a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel