PACT național după pandemie. PNL, EXCLUS. ”Dacă 80% din Parlament îți spune că ești prost, te duci acasă”

Marcel Ciolacu a vorbit despre guvernarea PNL în plină pandemie de COVID-19.

Marcel Ciolacu a vorbit despre alianța online dintre toate partidele politice precum PSD, USR, ALDE, PRO România, UDMR, minoritățile, cu excepția PNL pentru un pact politic ce urmărește "creionarea unui proiect național economic, care să pregătească România pentru perioada de după pandemie".

"Singurul partid care nu a răspuns la aceast pact a fost PNL. Am zis că-i vom trimite o scrisoare domnului Orban să înceapă o discuție responsabilă cu Parlamentul României. Partidul Național Liberal reprezintă în Parlament doar 20%, dacă 80% din Parlament îți spune că ești prost și că trebuie să te mai duci și pe acasă sau să te mai sfătuiești și cu restul forțelor politice, eu cred că este un semnal destul de cuprinzător. Mi se pare prost gestionată România pentru ceea ce va urma. Suntem la aproape o lună de la starea de urgență decretată și nu este nicio măsură economică în vigoare. Eu am văzut normele domnului Cîțu și nu am văzut să fie nicio convenție funcțională. Haideți să coborâm totuși la baza economiei românești, sunt 7.000 de oameni care își pierd locul de muncă zilnic", a declarat Marcel Ciolacu, în direct la B1 TV. 

"Cîțu minte". Ce spune Ciolacu despre dobânda la dobândă

În ceea ce privește legea amânării plății ratelor și a faptului că nu s-ar mai lua în calcul dobânda la dobândă, Marcel Ciolacu a răspuns: 

"Suntem singurul stat din Europa care capitalizează dobânda, deci luăm dobândă la dobândă. V-a mințit domnul Cîțu (n.r. că OUG a fost modificată). Eu m-am uitat pe OUG și domnul Cîțu a mințit, există în continuare dobânda la dobândă. Este o singură excepție pentru persoanele fizice care au credite cu gaj, dar în rest, pentru toată lumea se calculează dobânda la dobândă", a completat el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel