Ciolacu a RĂBUFNIT la adresa PNL. "Mult TUPEU. ASTA vă e adevărata FAȚĂ". Video INCREDIBIL

Marcel Ciolacu a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur, alături de un videoclip scandalos. 

"Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD!

Sucevenii așteptau de la un premier #soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie!

Dar asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice. Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur!

Într-adevăr, ați lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia! Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel