Cine sunt elevii care REVIN la școală, între 2 și 12 iunie 2020. Iohannis, ANUNȚ

Președintele Klaus Iohannis a făcut anunțul în ceea ce privește revenirea la școală a elevilor. 

"Sunt totuși câteva excepții. Elevii din clasele terminale, a opta, a 12-a, a 13-a, unde este cazul, la profesională în anii terminali, vor putea reveni la școală după data de 2 iunie, între 2 -12 iunie, pentru a se pregăti pentru examenele naționale. În această situație, altfel decât dacă s-ar fi întors toți la școală, normele de distanțare pot fi respectate, vor fi maxim 10 elevi într-o sală, vor sta maxim 2 - 3 ore acolo și se vor pregăti pentru examenele naționale", a declarat Klaus Iohannis. 

"Examenele Naționale, Evaluarea Națională și Bacalaureatul se vor organiza așa cum au fost ele planificate din capul locului, însă cu respectarea unor reguli foarte stricte de distanțare, vor sta la distanța mare unii de alții, vor intra pe un coridor, vor ieși pe altul, se vor face dezinfecții regulate, se va măsura temperatura tuturor celor ce intră în școală", a completat el.

Declarație de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis, după ședința privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Publicată de DCNews pe Luni, 27 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel