Incredibil! Cine este Cătalin Florin Cîrstoiu, noul manager al Spitalului Universitar

Cătalin Florin Cîrstoiu a fost numit începând de astăzi în funcția de manager interimar al Spitalului Universitar de Urgență București. Iată cine este medicul. 

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost a numit începând de astăzi în funcția de manager interimar al Spitalului Universitar de Urgență București, pentru o perioadă de 6 luni, printr-o hotărâre a Ministerului Sănătății, după ce dr. Adriana Nica a fost eliberată din funcție, pentru că nu a luat măsuri de prevenire a infectării cu coronavirus a pacienților și personalului medical.

Citește și: EXCLUSIV Adriana Nica a aflat de la DCNEWS că a fost eliberată din funcție. Reacție EXPLOZIVĂ

Cine este Cătalin Florin Cîrstoiu

Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu are 46 de ani, este din Pitești și este șeful Secției Cl.Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila" din București (UMFB).

Soția lui, Monica Cîrstoiu, lucrează tot la Spitalul Universitar, ca medic ginecolog, iar tatăl medicului este fostul deputat PDL de Argeș, Ion Cîrstoiu.

În plus, nașul cuplului este chiar președintele Traian Băsescu, care, în anul 2010, își decora finul cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler.

Doctorul Cîrstoiu este unul dintre cei mai controversați șefi ai acestei unități medicale. El a fost la conducerea spitalului atunci când a avut loc tragedia de la Colectiv. Ulterior a fost acuzat că nu a semnat la timp formularul pentru transferul la o clinică din Viena, a unui tânăr care a fost ars în clubul groazei și care avea nevoie de îngrijiri medicale speciale, citează click.ro.

Citește și: Adriana Nica, managerul SUUB, DEMISĂ de Ministerul Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel