Cine e pacientul ZERO din Wuhan. Povestea COȘMARULUI mondial

Specialiștii chinezi au descoperit pacientul zero infectat cu COVID-19. Iată cine este, cum a început întregul coșmar al pandemiei și cum au descoperit că e un nou virus. 

Cercetătorii chinezi au stabilit cine a fost pacientul zero infectat cu COVID-19. Din spusele lor, se pare că prima persoană a fost o femeie în vârstă de 57 de ani din Wuhan, orașul din care a plecat întregul coșmar.

Cum au apărut primele simptome

Numele ei este Wei Guixian și este vânzătoare de creveți în piața de pește Huanan, din Wuhan. Aceasta a început să se simtă rău încă din 10 decembrie 2019, dar a crezut că este doar o gripă de sezon și s-a dus la o clinică mică și aglomerată din apropiere. În plus, aceasta susține că vaccinul anti-gripal pe care i l-au administrat medicii nu a ajutat-o. 

"M-am simțit puțin obosită, dar nu la fel de obosită ca în anii precedenți. În fiecare iarnă am gripă, așa credeam că este și acum", povestește Wei Guixian.

Ei bine, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit, iar pe 16 decembrie ajungea la unul dintre cele mai mari spitale din Wuhan, acolo unde medicii i-au spus că mai mulți angajați din piață s-au prezentat cu simptome similare și în plus, i-au dat verdicul că suferă de o boală nemiloasă.

"Erau mulți în spital atunci. Medicul de acolo nu înțelegea ce se întâmplă cu mine și mi-a dat un tratament. Dar m-am simțit mai rău și am rămas fără putere și energie", mai spune femeia.

De unde crede că a contactat virusul. Care e starea femeii

Neștiind despre prezența virusului sau despre originea sa, pacientul zero a declarat că l-ar fi contactat dintr-o toaletă și le-a cerut membrilor Guvernului chinez să ia măsuri rapide pentru ca virusul să nu se răspândească și mai mult. 

În cele din urmă aceasta și-a revenit, corpul ei reușind să lupte cu infecția, potrivit New York Post, Wei Guixian și-a revenit după câteva zile, corpul ei reușind să lupte cu infecția cu COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel