EXCLUSIV  Cine e în spatele anti-vacciniștilor. Deputatul USR-PLUS Adrian Wiener: E spontană ura împotriva științei, a progresului în general, a tot ceea ce amenință epidemia

Deputatul USR-PLUS Adrian Wiener, proaspăt vaccinat anti-Covid-19, a vorbit pentru DC News despre mișcarea anti-vaccinistă.

Deputatul-medic Adrian Wiener (USR-PLUS) a fost vaccinat astăzi împotriva Covid-19. După o discuție pentru DC News despre starea sa de sănătate și despre cele mai periculoase forme de manipulare anti-vaccinare de pe Internet, deputatul USR-PLUS Adrian Wiener a atras atenția asupra faptului că „mișcarea anti-vaccinistă nu a apărut acum”.

VEZI ȘI: Wiener, deputat USR-PLUS, proaspăt vaccinat, ne-a vorbit despre cea mai periculoasă manipulare anti-vaccinare

Adrian Wiener, despre istoria mișcării anti-vaccin

Întrebat cine crede că este în spatele anti-vacciniștilor care promovează aceste teorii, Adrian Wiener a afirmat pentru DC News că „mișcarea anti-vaccinistă are o istorie de zeci de ani. Nu este apărută acum. Ea se amorsează periodic, dar a apărut undeva în anii 80, în SUA.”

„Nu cred că e o persoană, o organizație... sau o fi, dar eu n-am cunoștințe despre așa ceva. Cred că e spontană ura împotriva științei, a progresului în general, a tot ceea ce amenință epidemia. E o formă de conspiraționalism, se scrie că vaccinul ar fi fost creat de cineva tocmai pentru ca, ulterior, prin intermediul vaccinului să creeze boli, suferințe.”, a declarat deputatul USR-PLUS Adrian Wiener pentru DC News.

Adrian Wiener: Sunt atacat pentru că promovez vaccinarea

În încheiere, Adrian Wiener a amintit că este atacat de câțiva ani pentru că a promovat și promovează vaccinarea.

„Sunt multe minciuni oribile. Eu sunt de ani în lupta asta, sunt atacat în toate felurile, prin toate mijloacele tocmai pentru că am promovat și promovez vaccinarea.”, a declarat Adrian Wiener pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel