CINCI județe, VIZATE de starea de URGENȚĂ. "Atenție mare!" Se ia în calcul CARANTINAREA

Guvernul ia în calcul carantinarea mai multor orașe din țară, dacă numărul de cazuri continuă să crească. Iată lista invocată. 

La propunerea medicilor, Guvernul Orban analizează reimpunerea stării de urgenţă în zonele în care cazurile de COVID-19 au explodat. Astfel, potrivit unor surse politice, specialiștii în Sănătate a recomandat autorităților să impună restricții mai dure, după ce au ajuns la concluzia că starea de alertă este inutilă, mai ales că românii nu respectă nicio regulă, citează adevărul.ro 

Ei bine, jurnalistul Tudor Barbu a spus, în direct la B1 TV, care sunt județele vizate de revenirea la stare de urgență, conform numărului enorm de cazuri pe care le raportează zilnic. 

"Atenție mare! Starea de urgență, conform Constituției, nu este obligatoriu a fi dată pe întreg teritoriul țării. Nu! Se poate da stare de urgență pe o zonă de risc sau afectată grav. Vă spun acum care sunt zonele cele mai vizate de o posibilă stare de urgență. Sunt următoarele: Argeș, Brașov, București, Dâmbovița și Galați", a spus el. 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel